WERKWIJZE

Via 6 eenvoudige stappen organiseren we voor jou een uniek FIFA 17 toernooi. Hierdoor is het eenvoudig om een onvergetelijke FIFA avond te bieden aan alle (jeugd)leden van de vereniging. Het organiseren van een FIFA Toernooi zorgt voor meer binding binnen de club en een volle kantine. Het sluit immers aan op de passie van alle leden: Voetbal en Gamen!

 

Via onderstaande stappen leggen we graag uit, op welke wijze we verenigingen van A tot Z helpen bij de organisatie van een FIFA Toernooi.

PROMOTIE

Wanneer de vereniging besluit om een FIFA Toernooi te organiseren, is het belangrijk om alle leden hiervoor te enthousiasmeren. Hiermee helpen we de vereniging via digitale posters en flyers die men zelf kan invullen naar wens. Hierdoor kan er op een professionele wijze promotie gedaan worden via de website, facebook en in de kantine.

Wij bieden dus als extra dienst digitale posters en flyers,
zodat dit voor je vereniging geen extra tijd kost. Handig toch!

INSCHRIJVEN

De inschrijving voor het FIFA toernooi kan gedaan worden via onze website. Wij maken voor jouw vereniging een eigen inschrijfpagina aan. Via de inschrijfpagina kunnen leden eenvoudig inschrijven. Tegelijkertijd kun je als club de inschrijving zelf volgen via een unieke link. Hierdoor weet je hoeveel deelnemers zich hebben ingeschreven. Wanneer je als verenging een inschrijfbedrag vraagt, dan dien je dit wel zelf te incasseren.

Wij bieden een gratis inschrijfpagina aan voor de vereniging.
Hierdoor hoef je zelf geen lijst meer bij te houden.

ORGANISATIE VAN A TOT Z

Op basis van het aantal inschrijvingen dient de club uiterlijk 10 dagen van te voren aan te geven, voor welke FIFA toernooi variant wordt gekozen (klein, middel of groot toernooi).

Op de dag zelf zijn we een uur van te voren aanwezig om alles op te bouwen. We nemen altijd de nieuwste materialen mee (PS4, TV scherm 40 inch, controllers, scorebord) en bouwen deze direct op. De club hoeft enkel te zorgen voor tafels, stoelen, een microfoon en de inschrijflijst.

Na de opbouw zorgen onze enthousiaste spelleiders ervoor, dat er uitleg wordt gegeven over de spelregels. Vervolgens starten we met een spannende loting, waarbij deelnemers (een team ipv clubteam) kiezen.

Tijdens het FIFA 17 toernooi spelen we 8 poules van 4. Hierdoor speelt elk team minimaal 3 wedstrijden. Vervolgens gaan de eerste 2 door en worden alle finale wedstrijden gespeeld. Gedurende het toernooi houden we alle scores bij en zorgen voor een prettig verloop.

Tijdens het organiseren van een FIFA Toernooi kan de activiteitencommissie volop meegenieten, want wij doen het werk!

FINALE OP GROOT SCHERM

Natuurlijk moet de finale speciaal zijn. Daarom is het mogelijk om de finale op groot scherm in de kantine te spelen. We nemen een groot scherm mee en krachtig geluid, waardoor iedereen mee kan genieten van de spannende finale. Hierdoor eindigen we met een climax die deelnemers nooit meer vergeten!

Wij maken van elk FIFA Toernooi een onvergetelijke belevenis!

WINNAARS NAAR
LANDELIJKE FINALE

De winnaars krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze grote FIFA 17 evenementen. Ze krijgen hiervoor 2x een gratis ticket. Daarnaast nemen we 2 mooie Europacup bekers mee voor de winnaars.

De winnaars mogen zich een keer meten met FIFA spelers uit heel Nederland. Kortom: een mooie en uitdagende prijs!

DUTCH GAME MASTERS
BETTING

Bij de start van het toernooi mogen deelnemers voorspellen wie de winnaar wordt van het FIFA Toernooi. Ze voorspellen onder ander de finale teams en de stand van de finale. Hierdoor blijft het toernooi spannend ook al ben je uitgeschakeld.

Ook voor deelnemers die uitgeschakeld zijn, blijft het FIFA Toernooi spannend tot de laatste minuut!